Rejser og Roadtrips

Los Angeles – Dag 1

Wow sikke en dag.

Vi sidder her med kroppen fuld af fantastiske oplevelser og ja ret så ømme fødder.

Vi startede dagen med en tur på Walk of Fame og ja det er rigtig hvad de siger, man skal passe på ikke at rende panden imod en af de mange fans der går med hoved bøjet. Det kan være lidt af en jungle at finde de rigtig navne, for der er virkelig mange, men vi fandt da en del. Laura havde lovet en klasse kammerat at finde Michael Jackson og jeg havde lovet min mor at finde nogle af de gamle.

Vi havde også sat os i hoved at finde Dolby-teateret hvor Oscar uddelingen bliver afholdt og ja vi gik lige forbi det ellers ret så store teater fordi vi som så mange andre gik med hoved bøjet og kiggede stjerner, så det blev til en god lang gåtur, men vi fandt det og gåturen gav os ret så mange sjove oplevelser, som i kan se på billederne.

Derefter hoppede vi på en to timer lang tur rundt for at se hvor alle de kendte bor ( en rigtig turist fælde ) og vi fik da også set hvor både Bruno Mars, Justin Timberlake, Tom Cruise og div andre bor.

IMG_1850 IMG_1863 IMG_1865 IMG_1868 IMG_1869 IMG_1878 IMG_1877 IMG_1894 IMG_1939 IMG_1942

 

Turen gik også til Rodeo Drive Baby.

IMG_1901 IMG_1905

Efter et lille hvil på vores hotel, besluttede vi os for at gå en tur til Venice Beach, vi havde snakkede om hjemmefra at vi gerne ville ned og se strandpromenaden og Muscle Beach som er det sted mange af de store navne som Arnold Schwarzenegger og Sylvester stallone har benyttet.

Stemningen i Venice Beach er helt fantastisk og gik lige i hjertet på os alle 4, man mærker tydeligt at det er et område hvor der er plads til alle og overalt er der musik, folk der spontant begynder at danse, skatere, kunstnere og jeg tror faktisk det var her det gik op får os vi var i USA, stemningen er ikke til at tage fejl af FANTASTISK FANTASTISK.

William havde hjemmefra besluttede at han ville købe et nyt skateboard i Venice og det gjorde han.

IMG_1964 IMG_1971 IMG_1974 IMG_1978 IMG_1991 IMG_1997 IMG_2001 IMG_2005 IMG_2018 IMG_2024

2 tanker om “Los Angeles – Dag 1

  1. Ludvig

    det er da godt en på opleveren i får jer, og så er det jo næsten først lige startet :-))
    Ludvig :o) har det rigtigt godt, og har fået p….. territoriet af for katte ræve og fået orden på hele kvarteret.
    god tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.