Rejser og Roadtrips

Route 66 og Grand canyon – dag 4

Endnu en gang sluttede vi dagen fyldt op af de vildeste oplevelser, det er sjovt som det man har oplevet i starten af dagen, om aftenen kan virke som om det er flere dage siden. Både børnene og os er vilde med at rejse på denne her måde…hver dag er et nyt kæmpe eventyr.

Vi skulle nu til at køre den sidste del af route 66 og også den del af den der siges at have flest sjove ting at se. Vores første stop var Hackberry, en sjov gammel benzin station, hvor ejeren virkelig gør noget ud af at underholde sine kunder, der var desværre stadig lukket da vi kom ( vi er ret tidligt oppe ) men der var stadig en masse sjove ting at kigge på.IMG_2208 IMG_2207 IMG_2231 IMG_2196 IMG_2209Derefter kørte vi videre ud af de øde landeveje, næste stop Seligman, en ret pudsig by, men Laura elskede den, den er nemlig hjemsted for Cars bilerne ( tegnefilm ) her ligger også snowcap  en mystisk biks, vi blev hurtigt enige om at ejeren måtte være lidt kuk kuk for at finde på den udsmykning.IMG_2240 IMG_2261 IMG_2242 IMG_2257 IMG_2249 IMG_2259 IMG_2260Vi kunne nu alle mærke sommerfuglene i mavsen, for endelig gik turen mod Grand canyon.

Da vi ankom og havde parkeret bilen, begyndte vi at gå mod kanten, spændingen steg og sikke et syn der mødte os, ved ikke hvad jeg skal sige ud over wow FANTASTISK, billeder kan på ingen måde retfærdiggøre det syn der møder en.

Vi gik et par kilometer langs kanten og tog derefter en shuttle bus rundt til de forskellige udsigtspunkter.IMG_2285 IMG_2277 IMG_2306 IMG_2303 IMG_2310 IMG_2325 IMG_2334 IMG_2300Efter et smut ind til byen for at få lidt mad, tog vi igen ud til kanten for at se solnedgangen.IMG_2343 IMG_2373 IMG_2380 IMG_2413 IMG_2291Og så gik vi meget lykkelige og meget trætte tilbage til bilen og kørte hen for at finde vores hotel for natten.

 

6 tanker om “Route 66 og Grand canyon – dag 4

 1. Mariann

  Hi hi…sad lige og tænkte det samme som Gitte. Helt fantastisk. Marcus syntes det er sjovt og følge jer

 2. Ludvig

  Skønt at se og læse hvordan en god planlægning, er med til at give nogle fantastiske oplevelser. Man bliver jo helt forpustet bare ved læsningen. Glæder os til næste kapitel.

 3. Per Lilllelund

  Hvor ser det bare skønt ud. Sidder og viser mor og far jeres fine blog og billeder hi hi. Skal hilse mange gange fra dem. vi kigger ind på bloggen igen i næste uge.

  Knus til jer alle

  fra os alle.

 4. Familien fra USA

  Hvor er det bare skønt at i alle følger med og Per tak fordi du tager Mor og Far med på vores eventyr:O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.