Rejser og Roadtrips

Ankomst og dag 1 – San Antonio

Så er vi her endelig, rejsen her til er gået meget smertefrit, alt klappede. Det lykkedes os at få sovet en del i flyet, så vi var forholdsvis friske, da vi ankom. Vi fik hurtigt hentet bilen og kørte afsted mod vores første hotel i Columbus, som ligger 1 1/2 times kørsel uden for Houston.

Vi skulle dog lige proviantere lidt i wall mart på vejen og her fik vi den første oplevelse af Texas. William fik sagt på vejen ind at man garanteret kunne købe våben i deres supermarkeder, det grinede vi lidt af, meeeeen ikke desto mindre havde han ret. De havde en hel afdeling med skydevåben, ret vildt.

 

Dagen efter vågnede vi alle tidligt pga. jetlag og var klar til at indtage et kæmpe outlet center, på vores vej mod San Antonio. Da vi alle havde fået fyldt godt op i tøj depoterne, kørte vi vider i mod  San Antonio. Temperaturen havde efterhånden sneget sig op på 35 grader og med en luftfugtighed så høj som her, er det ret intenst. Da vi havde tjekket ind på vores hotel, besluttede vi at gå en tur ned og se the Alamo, det ligger som et historisk minde, midt i en stor by, ret spændende at se, men også hurtigt overstået.

San Antonio er også kendt for deres riverwalk, en lang flod med restauranter og hyggelige butikker, hvor man kan gå langs kanten, hele vejen, meget charmerende. Vi var efterhånden blevet godt sultne og besluttede at spise aftens mad på Bubber gump.

Aftenen blev ikke så lang for os, da vi stadig var godt ramt af jetlag og trætte oven på en lang dag.

En tanke om “Ankomst og dag 1 – San Antonio

 1. virum

  Kære Alle 4
  I får da oplevet mange sjove ting på rundturen.
  nu kommer der vel billeder en af dagene hvor i danser square dance, med hele udstyret.

  Vi glæder os allerede til næste kapitel af jeres oplevelser
  KH
  Besserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.