Rejser og Roadtrips

Dag-2 Bandera-Fredericksburg

Med country musik i radioen, satte vi kurs mod Texas hill Country og vores destination Fredericksburg. Vi havde planlagt et stop i Bandera, som sælger sig selv som cowboy Capital of the world.

Det var en utrolig smuk tur, naturen lignede ikke det vi havde forventet, vi havde forventet noget meget tørt og øde natur. Her var tværtimod meget grøn og frodigt, med kæmpe store ranches allevegne. Da vi kom til Bandera, satte vi bilen for at gå rundt i byen. Vi startede med et besøg i deres visitor center, hvor en meget hjælpsom dame, fortalte alt hvad der var at opleve i byen. Der er ikke mange turister her, på denne årstid, så folk spotter derfor hurtigt at man er på besøg og stopper en for at høre hvor man kommer fra og kommer med gode råd til hvad man skal se og opleve. Blandt andet blev vi anbefalet at kører ned til en flod som de lokale selv bruger til at blive afkølet i denne her ekstreme varme. Bandera er ikke så stor, så det var rimelig hurtigt overstået, men klart et besøg hver, hvis man er på disse kanter.

Derefter satte vi kursen mod Fredericksburg, som er en virkelig charmerende by, fyldt med sjove butikker og en masse vin og øl bryggerier. Der bliver lavet meget vin i området og det kunne man tydeligt se. En sjov lille detalje er at, hvis man køber et glas vin i en butik, må man gerne tage det med sig rundt i byen på sin shopping tur. frokosten blev indtaget på restauranten Vauderville, som viste sig at være helt fantastisk. Efter en solid frokost valgte vi at besøge National Museum of the Pacific War. Det er et museum som med mange udstillinger af ting fra krigen beskriver hvordan krigen var for de mange der deltog i stillehavskrigen under 2. verdenskrig. Man kunne hurtigt bruge mange timer hvis man gik i dybden på alle de plancher og videoer som var lavet rigtig godt, men vi kom desværre 1 1/2 time inden lukketid, så tiden var knap. Vi fik udleveret et kort af manden på museet som gav os nogle tip til hvordan vi kunne nå at komme rundt om det vigtigste. Vi nåede det og fik set det sidste tilbageværende Dolittlle fly som deltog under togtet, hvor USA ville bombe Tokyo som hævn for at Japan angreb Pearl Habour.

Vi så også “Little boy” en kopi af den atombombe USA smed i Hiroshima og som sluttede 2. verdenskrig.

Da det blevet aften, gik vi atter mod byen og faldt over en hyggelig lokal bar/restaurant i en gårdhave, som spillede live musik. Vi blev hurtigt enige om at gå derind og det var ret tydeligt at det var her de lokale kom for at hygge sig i bedste cowboy stil, med støvler og selvfølgelig cowboyhat. En virkelig hyggelig oplevelse at slutter dagen af med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.