Rejser og Roadtrips

Dag 3 – Fra Fredericksburg til Austin

On the road again 🙂 denne gang er ruten sat mod Austin (Texas hovedstad), med stop i naturparken Dripping Springs for at se Hamilton Pool. Efter en varm gåtur igennem smalle stier kom vi til Hamilton Pool og vi blev ikke skuffet. Stedet er utrolig smukt med vandfald og dryppende klipper. Efter at have dyppet tæerne i vandet og taget nogle billeder gik vi videre langs  floden som bugtede sig helt magisk mellem træer og klipper. Fantastisk natur, men sikke en varme. 34 grader og med en luftfugtighed på godt 75% føltes det utrolig varmt.

Efter Dripping Springs gik turen videre til Austin, hvor vi er indlogeret på det vildeste værelse med en fantastisk udsigt til Colorado floden og de høje bygninger på den anden side af floden. Efter vi var indlogeret besluttede vi os for at udforske byen. Der gik 5 minutter fra vi havde forladt hotellet til det begyndte og sile ned med regn og tordne voldsomt. Men efter 15 minutter klarede det igen op og vi var klar til at gå videre.

Vi fik gået op og ned af diverse gader og var også lige et smut forbi 6th Street. Eftersom det ikke er weekend (gaden er spærret af om aften i weekenden) var der ikke meget aktivitet, men vi fandt en hyggelig restaurant ved navn Moonshine, hvor vi fik rigtig lækker mad.

Vi sluttede aften af med at stå på Congres Avenue Bridge, hvor vi efter lidt ventetid fik set millioner af flagermuse komme frem fra under broen og ud på togt efter føde. Vildt syn.

En tanke om “Dag 3 – Fra Fredericksburg til Austin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.