Rejser og Roadtrips

Dag 6- Texarkana til Memphis

Bye bye Texas og hello Memphis

Idag havde vi en lang køretur på 4 timer foran os. Vi havde dog lige et ærinde inden vi forlod Texas, Texarkana ligger nemlig på grænsen mellem Texas og Arkansas, grænsen går tværs igennem byen og ville derfor lige et smut forbi og stå med et ben i hver stat.

Det er sjovt når man kører herovre så er det ikke harer og duer i vejkanterne, der er blevet ramt, her er den bæltedyr i langebaner.

Og så satte vi kursen mod Tennessee eller nærmere bestemt Memphis. Planen var at vi skulle besøge Graceland, men da vi ikke havde bestilt billetter skulle vi vente to timer på at komme ind, vi besluttede derfor at vente med det til imorgen og kørte istedet til vores hotel. Efter vi havde tjekket ind, gik vi mod Civil Rights museet, som ligger ved det Motel hvor Martin Luther King blev myrdet d.4 april 1968. Motellet var et af de eneste i Memphis der dengang tillod sorte mennesker at bor der. Laura havde glædet rigtig meget til dette, da hun lige har været til eksamen i netop det emne. Det var både spændende og skræmmende at opleve og specielt spændende var det at se det værelse hvor Martin Luther King boede de sidste dage af sit liv og endte med at blive myrdet lige uden for.

Efter museet var vi blevet sultne og valgte at spise på The Arkade restauranten, dette er den ældste dinner i Memphis og dette var Elvis ynglings sted at spise, han havde sin helt egen bås og der er den dag idag stadig et billede af the king over hans stambord.

Så stod den på rundtur i byen og Beale street, der er en hel fantastisk stemning her i byen og vi var alle helt solgt. Byen emmer af musik historie og karakter.

Efter et par Hurricane og godt med live musik, gik vi godt brugte tilbage til vores hotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.