Rejser og Roadtrips

Bryce Canyon – Dag 6

Idag kørte vi mod Bryce Canyon, hvor vi havde booket en ridetur ned i canyonen, vi havde booket tid til kl 14 så vi havde god tid til stop undervejs.

Den fantastisk smukke natur i Utah fortsatte, det skifter hele tiden fra barske røde klipper til frodige grønne dale med store ranches og landbrug..sååå smukt, så hvis i ikke kan finde os, har vi bosat os i Glendale Utah ;0)IMG_2515 IMG_2522

Det er ikke kun naturen der skifter, det gør temperaturen også, fra 40 grader i Kanab, faldt temperaturen nu gradvist til et mere normalt leje.

Da vi ankom til Bryce havde vi stadig god tid til at køre ud og se alle udsigts punkterne og sikke et syn wow.IMG_2534 IMG_2538 IMG_2542 IMG_2547 IMG_2562Efter at have nydt udsigten fra toppen, var det nu tid til at finde vores firbenet venner. Da vi fandt stedet gik Laura straks igang med at hilse på alle hestene, der var også muldyr og William morede sig gevaldigt over deres store ører.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter lidt vente tid fik vi tildelt hver vores hest/muldyr. Laura og hendes muldyr Alaska blev hurtig de bedste venner, William havde fået et meget sultent muldyr som hele tiden ville have græs, så vi blev hurtigt enige om at den nok var teenager lige som ham. Pia fik en hest som havde fart i benene og hed Antilope og Anders fik et muldyr der hed Porky.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASå gik turen ned i dalen bag en vaske ægte cowboy som kunne fortælle en masse gode historier undervejs. Det var en noget nervepirrende nedstigning af de meget smalle stejle stier, men sikke en udsigt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå vejen gennem dalen fik vi opklaret at det ikke var skovbrande, som vi troede, der havde svedet de træerne. Men istedet forklarede vores guide at det var lyn der havde slået ned i træerne og skrallet barken af. Måden man kunne se det på var at træet så helt snoet ud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En anden sjov ting var at vi kom forbi det tilholdssted som Butch Cassidy brugte til at gemme sig.

Da vi var færdige med den to timer lange ridetur var vi alle enige om at det var den eneste rigtige måde at opleve Bryce på, også selv om vi var godt ømme bag i.

Så vendte vi bilen imod Springdale en by lige uden for Zion national park og der hvor vi skulle overnatte.

Godnat herfra:o)

 

 

2 tanker om “Bryce Canyon – Dag 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.