Rejser og Roadtrips

Zion national park og Las Vegas – Dag 7 og 8

Vi vågnede tidligt og ville gerne ud i parken inden det blev for varmt, de havde lovet 40 grader og det er lidt varmt til lange vandre ruter. Vi havde planlagt et par forskellige hikes bl.a Emerald pools som egentligt er 3 hikes, lower, middle og upper pools og Riverside walk, som går langs Virgin river, vi havde også kigget på The Narrows som er en vandre rute i Virgin river som går ind imellem de smalle bjerge, den kan være farlig pga flash floods, men vejret havde været så stabilt så vi turde godt springe ud i det.

Emerald pools-IMG_2609 IMG_2610 IMG_2625 IMG_2627 IMG_2636 IMG_2645 IMG_2673

Jeg ved godt vi bliver ved at skrive fantastisk og smukt, men naturen herover bliver ved at overgå ens forventninger. Det er sjældent William og Laura bliver mundlamme, men det her sted slog fuldstændig benende væk under dem, eller ja under os alle, det er som at vandre i en eventyr verden……der er ikke rigtigt ord eller billeder der retfærdigør det.

Riverside walk-IMG_2689 IMG_2694 IMG_2760 IMG_2767The Narrows- IMG_2703 IMG_2706 IMG_2708 IMG_2716 IMG_2722 IMG_2747 IMG_2725Efter at have vandret det meste af dagen og mange mange kilometer, var det tid til at vende bilen mod Las Vegas, noget af et scene skifte;o)

Las Vegas tjaaa to dage er rigeligt, det er meget overvældene, smukt at se alle hotellerne, det er jo fuldstændig sindsygt og vores hotel New York New York er kæmpe stort, men når det så er sagt så får man hurtigt nok af den konstante larm, alt blinker, larmer, dytter, skriger og der er så mange mennesker.

Dagen brugte vi på shopping og det var skønt, vi fik alle fyldt godt op.IMG_2787 IMG_2800 IMG_2808 IMG_2817 IMG_2823 IMG_2829 IMG_2833Nu er vi klar til at komme på vejen igen og kører idag igennem Death Valley hvor de lover 48 grader, så det er med at få fyldt bilen godt op med drikkevarer.

2 tanker om “Zion national park og Las Vegas – Dag 7 og 8

 1. Ludvig

  Det er jo helt fantastisk med de oplevelser i får -det må have været vildt spændende at gå riverwalk- ( børnene må da skrive en 100 sider lang stil om deres sommerferie) vi er bare så “misundelige” – det er helt klart en appetitvækker til at vi også vil på sådan en rundrejse..
  det er forståeligt at Las Vegas blot bliver en “glimmer by ” når i har oplevet de skønne og fantastiske naturparker mm
  Hilsen fra Ludvig, som nyder sin “Welness-ophold”

  1. Familien fra USA

   Hej med jer…Jeres kommentar kom fint igennem 🙂 og dejligt at se i følger med hjemmefra. Dejligt at hører Ludvig nyder sit Wellness ophold hos, vi havde ikke forestillet os mindre end at han har det fantastisk. Vi har det fantastisk alle 4 og vi nyder vores ferie herovre. Børnene klare det fantastisk og har ikke brokket sig en eneste gang. De er bare med på det hele og syntes det er den fedeste ferie de har haft…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.