Rejser og Roadtrips

Mariposa Grove – Dag 12


Tidligt oppe til endnu en varm dag og noget af en skovtur. Mariposa Grove er hjemsted for de gigantiske sequoia træer, altså man tror man har store træer i Danmark, meeeen her følte man sig som myre i skovbunden.IMG_3208IMG_3221 IMG_3217 IMG_3222Vi gik hele tiden og håbede på at se en bjørn, der skulle være ret så mange i pakken, men selv om vi gik næsten alene det meste af turen, var vi ikke heldige. Men træerne var nu også ret så imponerende i sig selv og vi fik da set de fleste.IMG_3230 IMG_3232IMG_3239IMG_3240

Efter vi havde vandret i Mariposa gik turen afsted til San Francisco. På turen dertil kom vi igennem San Joaquin Valley som er et sjovt område hvor de blandt andet dyrker pistacie nødder

IMG_3251 IMG_3253

Det er et af Californiens største landbrugsområder hvor den primære befolkning er Okier som kom hertil fra Oklahoma. Sjov og varmt område at kører igennem.

At kører fra 38 grader på den ene siden af bjergene og over til 18 grader på den anden side i San Francisco var noget af en oplevelse. En forskel på 20 grader på mindre end 20 kilometer. Det fik vi at mærke da vi for anden gang var nød til at skifte bil pga. fejl i mekanikken. Da vi steg ud af bilen fik vi noget af et kuldechok…

Nu sidder vi så i San Francisco og har lige været et smut nede i byen og spise lidt mad på Louis Diner og glæder os til at udforske byen mere de næste par dage.

2 tanker om “Mariposa Grove – Dag 12

 1. Ludvig

  Skøn læsning – vi glæder os hver aften til at læse jeres oplevelser
  “det er lidt ligesom vi er med på turen”

  Jeg hygger mig også på mine “parkture” Ludvig

 2. Per Lilllelund

  Hej Pia, Anders, William og Laura…så er famillien fra Bryggen “opdateret” WOW nogle landskaber!! fantastiske oplevelser og fed måde i fortæller om de forskellige seværdigheder på. Cool med den forladte minegraver-spøgelsesby. John var meget imponeret af de stor!!….Gigantiske træer.

  Far har plaget mig hele ugen for at se jeres blog men jeg har ikke haft tid og lejlighed til at vise dem den før nu til aften, men vi er alle 3 meget imponerede. og jeg skal hilse jer alle mange gange fra mor og far.

  Knus

  P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.