Rejser og Roadtrips

Yosemite – Dag 11

Idag var det tid til at udforske Yosemite nationalpark, vi har 2 dage her i området og det har man brug for, da det er en kæmpe park. Vi startede dagen i Yosemite valley som er hjertet af parken, herfra kører der shuttle busser rundt til de forskellige vandreruter og det har man brug for, for vandreruterne er ret så lange i sig selv.

Vi startede med Yosemite falls.IMG_3096 IMG_3114Der var ikke så meget vand i vandfaldet pga den tørre sommer, så vi overvejet lidt om vi gad tage den hårde rute op til Vernal falls af Mist trail, men vi valgte at gøre det, puha det var hårdt, det gik bare op op og atter op, men beløningen fik vi på toppen og der var heldigvis masser af vand denne gang.IMG_3140IMG_3154IMG_3164Da vi satte os for lige at hvile benene, kom der pludselig en lille slange glidende bag Laura, vi ved ikke helt hvad det var for en.IMG_3119Lidt senere blev det en lidt anden slange vi mødte, vi så godt slangen, men jeg tænkte at det nok var en snog, så jeg gik ret tæt på for at få et billede, men så hørte vi en der sagde rattlesnake, så jeg trådte lige et par skridt tilbage og da vi fik det at vide kunne vi godt se ranglen på dens hale.IMG_3174 IMG_3175Vi skulle i nat til Oakhurst at overnatte, det ligger i den anden enden af Yosemite, men vi ville lige et smut forbi Glacier Point først og igen en meget smuk udsigt, man kunne se det meste af dalen og vandfaldene der fra.IMG_3182 IMG_3190 IMG_3197IMG_3206

En tanke om “Yosemite – Dag 11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.