Rejser og Roadtrips

Los Angeles – Dag 20

I dag forlod vi San Diego og kørte tilbage til Los Angeles hvor vi skal have den sidste overnatning. Turen tog kun 2 timer og vi var super overrasket over hvor nemt det gik med trafikken. Det på trods af der på et tidspunkt var 8 baner i hver retning og afkørsel både på højre og venstre side af motorvejen samtidigt og vejene snor sig over og under os, samt at klokken 09.00 om morgen.

Vi havde fra første gang vi oplevede Venice Beach sagt at vi ville vende tilbage dertil den sidste dag, så det gjorde vi. Og heller ikke denne gang blev vi skuffet. Det var hyggeligt at gå en tur på Venice Beach og se alle de forskellige kunstnere laver deres nummerer samt alt det omkring liggende. Laura fik også købt sit Penny board som hun længe har talt om. Hun syntes det er ret sejt at det er købt i en skater butik på Venice Beach.

Der blev også lidt tid til at ligge nede ved stranden, så Laura kunne lave en fin havfrue ud af sandet.

IMG_4324 IMG_4325 IMG_4328 IMG_4337 IMG_4339 IMG_4340 IMG_4343 IMG_4345

Efter nogle timer dernede gik turen til hotellet. Planen var at checke ind og derefter ville jeg kører bilen tilbage til udlejningsstedet, så alt vi skal i morgen er at tage shuttle bussen til afgangs terminalen. Alt fungere fint, lige på nær at det tog 2 timer fra jeg havde afleveret bilen til jeg var tilbage på hotellet igen. Problemet er at de shuttlebusser som kører fra Alamo’s  afleveringsterminal alle kun kørte til afgangs terminalerne i lufthavnen. Der stod jeg så, på afgangsterminaleren og der kommer jo ingen shuttle bus til hotellet…? Efter godt 30 minutter fandt jeg ud af hvor ankomst terminalen var (1 etage under mig) og derfra gik alt som det skulle.

Nu sidder vi så alle med en æv følelse i maven over at turen er slut for denne gang, men det har været nogle super fede oplevelser som vi tager med os hjem og en fantastisk ferie.

Vi ses derhjemme 🙂

6 tanker om “Los Angeles – Dag 20

 1. Jesper

  Hey med jer:-)
  Tak for at vi måtte følge jeres helt vilde ferie har været kanon og se og læse og de steder i har været.

  Ses i dk:-)

 2. Helle

  Tak for hyggelig læsning. Jeg faldt over jeres blog via Rene Frederiksens blog. Skøn fortælling og billeder – også for en fremmede der ikke kender jeres familie.

  Jeg læser tit andres blogge, især når jeg er i gang med at arrangere næste USA tur, men kommenterer sjældent hos folk. Men synes jeres fortælling var så hyggelig, at den fortjener “et like” og en kommentar.

  Mvh Helle (http://uspostcard.blogspot.dk)

 3. Rikke Behrndtz

  Tusind tak for en meget spændende og beskrivende blog.
  Super gode beskrivelser og flotte billeder- tak for det????
  Drømmer selv om at tage en ligende tur med min familie, så er stor forbruger af at læse rejseblogs????
  Jeg vil gerne spørge om I vil oplyse et samlet budget for hele turen ALT incl.
  Mvh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.