Rejser og Roadtrips

San Diego – Dag 19

Efter en dag i går med afslapning ved poolen, var der igen i dag oplevelser på programmet. Dagen startede med en tur i San Diego Zoo. Hjemsted for dyrene i Madagascar tegenefilmen. En kæmpe zoo hvor vi bl.a fik set pandabjørne og koalabjørne. Turen sluttede vi af med en tur en svævebanen over hele zoo, som gav et meget sjovt overblik over parken.

IMG_4190IMG_4198IMG_4212
IMG_4210 IMG_4217 IMG_4226

Efter vi havde været i zoo gik turen videre til USS Midway som er et kæmpe Hangarskib der ligger nede ved havnen. Det var en stor oplevelse at komme ind i skibet og opleve hvordan mandskabet har boet og arbejdet.

USS Midway blev sendt på pension i 1992 og nåede at deltage i 2. verdenskrig, Vietnamkrigen, den kolde krig og Operation Desert Storm i 1991. En sjov detalje er at mange af de gamle piloter/veteraner som har gjort tjeneste på USS Midway selv står på skibet og fortæller en om hvordan livet var ombord på skibet. Fascinerende at hører deres historier som kun gør oplevelsen til noget helt specielt.

Vi var alle overrasket over hvor meget sådan et skib kan indeholde, men med en besætning på 4000 mænd og kvinder som alle havde deres daglige gang og arbejde på skibet var der behov for stort set alt. Vi kom blandt andet forbi vaskeri, frisør, kirke, messen, postkontoret og meget andet.

IMG_4231

IMG_4264 IMG_4273
IMG_4271 IMG_4269 IMG_4265
IMG_4239
IMG_4291IMG_4294

Vi valgte en audiotur som fortæller om alle områderne på skibet. Der får man en god gennemgang af de forskellige rum der er på skibet og forklaring på hvorfor det ser netop sådan ud og hvad besætningen lavede.

En sjov detalje var at kortet fra Operation Desert Storm hang i Tactical War Room, således at man kunne se de forskellige mål der var markeret. Det gjorde det hele meget virkeligt.

Efter en travl formiddag tog vi videre til Fashion Valley. Åh yes mere shopping. Det blev dog kun til én enkelt butik, men det var også målet. Herfra var det hjem på hotellet og bade ved poolen og slappe lidt af.

Hen på aften besluttede vi at tage ned i Old Town og få noget at spise. Vi fandt et super hyggeligt sted hvor der var live musik med et mexikansk orkester på en scene. Det var super hyggeligt og første gang vi stiftede bekendskab med chilien Habanero. Hold kæft (undskyld sproget) den var stærk. Det er den samme chili som Bubber spiser med Chili Claus og lad det være sagt…Vi er helt enig med Bubber. Den er stærk. William var nok den der blev hårdest ramt, da han uden at vide det, skovlede en ordentlig portion ind i munden inden vi nåede at stoppe ham.

IMG_4304 IMG_4306IMG_4320

Old Town San Diego er en fantastisk hyggelig by som er lige så charmerende som den er hyggelig.

2 tanker om “San Diego – Dag 19

  1. Ludvig

    endnu engang spændende læsning, jeg har set filmen Midway som også var meget detaljeret, så det må have været spændende, William må jo have haft krydsede øjne ligesom Laura havde med alle dyrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.