Rejser og Roadtrips

Dag 10 – Natchez til Waco

Ja idag blev så ikke lige som vi havde regnet med, planen var at vi skulle være i New Orleans de næste to dage, men da vi ikke lige havde mod på at springe ud som storm chasers, blev ruten lagt om. De har de sidste dage snakket en del om en tropisk orkan der var ved at blive dannet ud fra kysten langs New Orleans og op til Houston. De forventer den går i land i slutningen af ugen. Vores plan var derfor at bruge de to dage i New Orleans og så køre indlands mod Houston og ikke langs kysten. Men da vi vågnede op imorges til warnings omkring tornadoer og oversvømmelser i New Orleans, var beslutningen ikke så svær, vi pakkede vores ting og lagde ruten om til…..ja så langt vi kunne nå væk. Så nu sidder vi i Waco i Texas efter en køretur på 9 timer. Det viste sig at være en god beslutning da New Orleans nu er oversvømmet og har været ramt af en tornado, så pyha.

Vi oplevede dog lige en enkelt ting på vejen, William havde hjemmefra ønsket at komme forbi det sted i Bienville hvor Bonnie og Clyde blev skudt og dette blev så en mulighed nu. Det var spændende at se. Oven på deres minde sten lå en masse mønter, vi kunne ikke helt finde ud af hvorfor, men tænkte det nok var en gave folk lagde, da det jo netop var penge de var ude efter.

Vi ved endnu ikke hvad dagen imorgen bringer, men mon ikke vi finder på noget spændende….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.