Rejser og Roadtrips

Dag 11 – Waco til New Braunfels og Gruene

I dag gik turen fra Waco og mod New Braunsfel med stop i San Marco. Vi har været i San Marco tidligere, men vi manglede lige nogle småting fra det outlet center der ligger der 🙂

Efter vi havde checket ind på vores værelse gik turen ud mod Gruene som er et virkelig hyggelig bydel i New Braunsfel. Der oser af stemning både om dagen og om aften. Der ligger gamle bygninger som sælger antik og andre sjove ting og vi fik nogle gode grin i de forskellige butikker.

Det er en gammel bydel med bygninger fra 1800 og 1900 tallet og ikke nok med det, så løber der en flod  langs med byen som man har udsigt til fra flere af restauranterne.

En af de mere kendte bygninger er Gruene Hall, hvor der ofte optræder kendte musikere. Bygningen blev opført i 1878 og er den dag i dag den ældste dancehall i Texas

Frokosten indtog vi på en super hyggelig restaurant (Gruene river grill). Der spiste vi med udsigt til den flod der løber langs byen og maden var fantastisk.

Efter maden gik en tur ned til floden som også bliver brugt som “lady river” hvilket vil sige at man kan leje nogle store baderinge som man ligger i mens man flyder ned af floden med strømmen. Ser super hyggeligt ud og vi har talt om det måske var noget man skal kaste sig ud i i morgen tidlig.

Efter vi havde kigget på floden flygtede vi tilbage til bilen for at få noget kulde fra aircondition og lidt afslapning på værelset.

Vi læste om en restaurant som hedder Gristmill River Restaurant som vi bare ville prøve. En restaurant med gode steaks, det siger man ikke nej til 😉

Super hyggelig restaurant hvor man, mens man venter på sit bord, kan følge med på en tavle for at finde sit navn når det er ens tur.

Efter vi havde fået stillet sulten gik turen videre op i byen hvor der var musik alle steder. Vi kom forbi et band som spillede i en baggård. Da vi kom ind så vi hvordan andre sad og lyttede/rockede og dansede til musikken og stemningen var helt fantastisk. Den bar hedder Gruene Groove.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.