Rejser og Roadtrips

Santa Barbara – Dag 16

Dagen idag havde vi sat af til afslapning og hygge ved poolen i Santa Barbara, vi havde en køretur på 2 1/2 time dertil, men vi ville lige svinge ind forbi den danske by Solvang og tja lad os sige at nu er den set, ej den er da meget skæg, men ikke noget vi ville køre efter en anden gang. Men vi fik da lige besøgt Olsens bageri og guffet noget wienerbrød.IMG_3852 IMG_3854 IMG_3856 IMG_3857 IMG_3859IMG_3861 IMG_3864 IMG_3867 IMG_3870Vi var alle opsatte på en dag ved poolen og det var tiltrængt med lidt afslapning, vi var så heldige at få et værelse med direkte adgang til poolen.IMG_3873 IMG_3876Hen på eftermiddagen besluttede vi at tage ud og se os lidt omkring og finde et hyggeligt sted at spise. Det er en utrolig hyggelig by, meget spansk, både i byggeri, musik, mennesker og stemning, alt er meget rent, pænt og velholdt og der er den der tilbagelænet sydpå stemning.IMG_3882 IMG_3878 IMG_3885 IMG_3880 IMG_3888 IMG_3892Den her flotte herre mødte vi også
IMG_3900Og han havde en ven:O)IMG_3905 IMG_3906 IMG_3908 En hjemløs mand sad på stranden ved siden af ham her, han fortalte at han lavede en ny hverdag……imponerende ik.IMG_3915 IMG_3919Ja så er der ikke mere for idag, det har været en skøn dag og imorgen tidlig kører vi til San Diago hvor vi skal være de næste tre dage og lige slappe lidt af inden vi kører mod LA og vores sidste overnatning inden vi skal mod det danske igen.

2 tanker om “Santa Barbara – Dag 16

 1. Jesper

  Helt vildt hvad i har fået oplevet, dejligt og få en mail om morgen og så lige ind og se hvad i har set:-) sjovt med den danske by:) men A jeg savner skuda et billed af vogntøjet i lægger og blæser alle de km i

 2. Henriette

  Howdi
  Det har været rigtig dejligt dagligt at følge jeres føljeton; tour USA West undervejs. Man kan se at i virkelig har nydt turen og har fået fyldt oplevelsesdepoterne helt op. Sikken en tur. Vi glæder os til at få flere detaljer når i kommer hjem. Fortsat god ferie.
  Bedste hilsner
  Henriette og co

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.