Rejser og Roadtrips

San Diego – Dag 17 og 18

Mandag kørte vi til San Diego, turen tog lidt længere end vi havde regnet med, dels fordi vi valgte at køre hele turen ad highway 1 og dels fordi vi kom ind i noget meget håbløs trafik i La, vi havde godt hørt at trafikken i La kunne være ret voldsom, men vi har været meget heldige hele ferien og har stort set kørt lige igennem alting, så vi tog chancen og den endte med at koste os 3 timer ekstra. Men det fik os da også igennem nogle smukke steder langs kysten bla Malibu og Santa Monica. Vi stoppede et par gange for at kigge på havet og surferne, det er altså nogen bølger der er til at få øje på.IMG_3952 IMG_4001 IMG_4005 IMG_4031IMG_4041 IMG_4057Idag startede vi med et par timer ved poolen, inden vi kørte til Old town San Diego, meget charmerende del af byen, man følte næsten man var i Mexico.IMG_4069 IMG_4070 IMG_4073 IMG_4079IMG_4093IMG_4087Nu til feriens mest spooky oplevelse. Anders faldt tilfældigt over at Usa s mest hjemsøgte hus lå her i Old town San Diego, det ligger nr 1 på listen over de mest hjemsøgte steder og der er lavet utallige spøgelses udsendelser her fra, som man kan finde på bla youtube, bare søg på Whaley house.

Vi ville prøve at finde huset og spurgte os frem og pludselig stod vi foran det. IMG_4097 IMG_4098Vi fandt ud af at man kunne komme ind i det og købte straks billetter. En mand klædt i tøj fra 1800 tallet tog i mod os og forklarede os lidt om huset og omkring de regler vi skulle overholde, vi måtte gerne tage billeder, men skulle indberette hvis der viste sig noget på dem ( hvilket vi ikke regnede med )

Vi startede med at gå ind i retssalen hvor jeg ( Pia ) sagde puhh her lugter af cigar, det tænkte vi ikke nærmere over lige der.IMG_4102 IMG_4101 Vi gik på en rigtig spændene og lidt uhyggelig rundtur i huset, hvor vi snakkede med dem der arbejdede der, de forklarede om huset historie og om de ting der er sket der, derefter gik vi rundt på egen hånd og tog en masse billeder og så på tingene.IMG_4107 IMG_4109 IMG_4112 IMG_4116 IMG_4119 IMG_4136 IMG_4139

Vi var gået ind i en lille spise stue, hvor der stod et bord og fire stole, jeg tog nogle billeder og kom til at kigge på et af dem og her kunne man se en lys tåge ved den ene stol, vi tænkte først at det var lyset udefra, men undrede os over at det var foran stolen, for havde det været lyset skulle stolen jo bryde lyset og desuden havde jeg taget flere billeder af samme sted uden tåge. Lidt pinlige gik vi hen til en af mændene og viste ham billedet og han sagde oh you caught a mist, its a person sitting there congratulations.IMG_4147 Gisp tænkte vi og gik straks ind for at tage flere billeder.

Da vi var på vej ud af rundturen stoppede vi for at lytte på en mand der stod og fortalte om retssalen hvor vi var startede, han fortalte hvad folk havde oplevet derinde og at det var den tidligere ejere Thomas Whaley folk så eller mærkede derinde, man kunne bla lugte cigar røg som var hans kendetegn, det fik os lige til at kigge på hinanden, for det var jo præcis det jeg havde sagt da jeg gik ind. Ja man kan jo tro det eller lade vær, men det var nu ret virkeligt da vi stod der.

7 tanker om “San Diego – Dag 17 og 18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.